Η εταιρεία μας

Η Totalcar ιδρύθηκε το 2015.

H Totalcar συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως και πρωτοπόρους στον τομέα τους, οι οποίοι έχουν βοηθήσει στην ταχεία ανάπτυξη της αγοράς. Στόχος της είναι η στενή και αμοιβαία επωφελή σχέση με τους πελάτες της και να απαντά στις ερωτήσεις και τις ανάγκες τους με άψογο, καλά εκπαιδευμένο και γρήγορο δίκτυο συνεργατών.

Είναι μια δυναμική εμπορική εταιρεία, που εκπροσωπεί εταιρείες με κορυφαία προιόντα για αυτοκίνητα, γερανούς, χωματουργικά μηχανήματα, πλοία. οι εταιρείες με τις οποίες συνεργαζόμαστε είναι οι:

LUKOIL Lubricants.

Μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον τομέα των λιπαντικών παγκοσμίως.Η κορυφή της γκάμας λιπαντικών LUKOIL, είναι τελευταίας γενιάς πλήρως συνθετικά λάδια multigrade, δηλαδή πολύτυπα. Είναι Ρωσικά προιόντα κατασκευασμένα στην αυτόματη εγκατάσταση ανάμιξης της εταιρείας LUKOIL LUBRICANTS EAST EUROPE. Αυτά τα λιπαντικά συνίστανται για την συντήρηση των υπερτροφοδοτούμενων κινητήρων, μεγάλης ισχύος, κατασκευασμένων μετά το 2007 με στάνταρτ εκπομπής EURO 3,4 και 5. Λόγω των συνθέσεών τους, τα λάδια κινητήρα LUKOIL GENESIS PREMIUM προορίζονται για τους ντίζελ κινητήρες και βενζινοκινητήρες των επιβατικών και ελαφρών εμπορικών αυτοκινήτων, εφοδιασμένους με φίλτρο κατακράτησης μικροσωματιδίων (DPF) και καταλύτη τριών οδών (TWC).

Μπαταρείς Κίλλης

Μία εταιρία που κατέχει σημαντική θέση στην αγορά μπαταριών στον ελληνικό χώρο και όχι μόνο. Εισάγει και εμπορεύεται μπαταρίες αυτοκινήτων, μπαταρίες βαρέων οχημάτων (φορτηγών/λεωφορείων/μηχανημάτων έργων/γεωργικών ελκυστήρων-τρακτέρ), μπαταρίες μοτοσυκλετών/τζετ-σκι/οχημάτων χιονιού-snowmobile/χλοοκοπτικών μηχανών, μπαταρίες στρατιωτικών εφαρμογών (οχημάτων-Αμυντικών συστημάτων),μπαταρίες έλξεως (Ανυψωτικών μηχανημάτων/ηλεκτρικών οχημάτων/ειδικών & βιομηχανικών εφαρμογών) κ.α.

Sailun ελαστικα

Η Sailun κατασκευάζει και διανέμει ελαστικά για διάφορες εφαρμογές – επιβατικά οχήματα, ελαφρά φορτηγά, φορτηγά, και για οχήματα ‘’εκτός δρόμου’’. Τα ελαστικά Sailun διανέμονται σε όλες τις μεγάλες αγορές της Ευρώπης, Βόρειας και Λατινικής Αμερικής, Ασίας και Αφρικής.

Makra

Με επένδυση ετών πάνω στην μελέτη και παραγωγή προϊόντων, η γερμανική εταιρεία Makra καταφέρνει να πρωτοπορεί συνέχεια πάνω σε καινοτόμες ιδέες. Συμβαδίζοντας και προσαρμόζοντας τα προϊόντα σε νέους οικολογικούς - ασφαλείς και νομοθετκούς δρόμους, παρέχει στον πελάτη την ασφάλεια και την στήριξη που χρειάζεται. Υποχρέωση της άλλωστε αποτελεί εξ' αρχής η ενημέρωση και καθοδήγηση του πελάτη, για γρήγορο, σωστό και άρτιο αποτέλεσμα.

Χρησιμοποιώντας προϊοντα Makra προστατεύουμε τον εαυτό μας απο επικίνδυνες χημικές ουσίες, αποκτούμε οικολογική συνείδηση και ξέρουμε ότι όλα τα προϊόντα πληρούν τις Ευρωπαϊκές Νομοθετικές διατάξεις.

Mann-Filter

Τα φίλτρα MANN-FILTER τοποθετούνται σε πολλά οχήματα ως βασικός εξοπλισμός από τον κατασκευαστή και είναι εξελιγμένα ειδικά για τον κάθε τύπο αυτοκινήτου. Οι κορυφαίοι κατασκευαστές αυτοκινήτων εμπιστεύονται την υψηλή ποιότητα των προϊόντων MANN-FILTER. Αυτό σας παρέχει μεγαλύτερη ασφάλεια με κάθε αλλαγή φίλτρου για όλους σχεδόν τους τύπους οχημάτων.

© 2018 - Total car. All Rights Reserved by Liberumhq.com.